Sztárok

Ilyen munkát végezne a jövőben György, ha nem ő lenne a király: Vilmos álma is ugyanez volt

György herceg már most tudja, hogy egy napon ő veszi majd át a trónt édesapjától, de ettől még neki is vannak álmai arra vonatkozóan, milyen karriert futna be szívesen.

Hasonló elképzelései vannak, mint édesapjának

A walesi hercegi pár legidősebb gyermeke, György egy napon nagyapja, a jelenlegi brit király, III. Károly helyébe lép majd, de persze ez még csak a nagyon távoli jövő zenéje. Ennek ellenére szüleinek már most fel kell készítenie őt mentálisan és lelkileg a rá váró feladatra, hiszen nagyon fontos, mire oda kerül a sor, maximálisan helyt tudjon állni. De persze 10 éves kisfiúként ő is sokat ábrándozik arról, mi mindent fog majd csinálni felnőttként, így nem meglepő, hogy már azon is szokott gondolkodni, milyen munkakörben képzelné el magát a legszívesebben, ha édesapja után nem ő következne az örökösödési sorrendben. Részletek a galériában!

Vilmos már gyermekként tisztában volt azzal, hogy sorsa születése pillanatától ki van kövezve, mostanra pedig már teljesen készen áll arra, hogy a fejére kerüljön a korona.
Kattints a további képekért!

Bár senki sem kérte Györgytől, hogy meghozza ezt a komoly és súlyos döntést, a herceg mégis hihetetlen lépésre szánta el magát azért, hogy segíthessen apjának és anyjának.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.