Sztárok

Komoly leckét kap az iskolában György: így készítik fel a herceget arra, hogy egy napon ő lesz a király

Noha György herceg idén még csak 11 éves lesz, rendkívül fontos, hogy már most megkapja a megfelelő felkészítést a jövőjével kapcsolatban.

Egy napon az ő fejére kerül a korona

György herceg igencsak kivételes körülmények között cseperedik fel: egyrészt egy több mint ezer éves múltra visszatekintő monarchia részese, másrészt sorsa születése pillanatától kezdve ki van kövezve. Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyermeke egy napon nagyapja, a jelenlegi brit király, III. Károly helyébe lép majd, de persze ez még csak a nagyon távoli jövő zenéje. Ennek ellenére már most ki kell őt képezni a rá váró feladatra több szempontból is: szülei igyekeznek őt mentálisan felkészíteni arra, miért számít kivételes személynek, emellett pedig számos formális szabályt is el kell sajátítania. Erre azonban nemcsak az otthoni környezetben, hanem az iskolában is megkapja a megfelelő oktatást; galériánkban eláruljuk, milyen leckét kap az intézményben a walesi hercegi pár elsőszülött fia!

A fiatal királyfi teljesen tisztában van az előtte álló jövővel, ami többek között annak köszönhető, hogy saját iskolája is igyekszik őt edukálni a leendő uralkodói pozíciójáról.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg sokat agyal a négy fal között: a brit trónörökös fejében egyetlen gondolat kering szüntelenül, méghozzá legidősebb gyermeke, György miatt.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: OK!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...