Sztárok

Cindy Crawford 22 éves lányánál rajzolni sem lehetne szebbet: Kaia Gerberen még a legegyszerűbb ruha is tökéletesen mutat

Kaia Gerber a világ legfelkapottabb manökenjei közé tartozik, ami nem csoda, hiszen lélegzetelállító szépséggel áldotta meg a sors, ráadásul bármilyen ruhadarabot is ölt magára, megjelenése egyszerűen maga a tökély.

Ezúttal is csodásan nézett ki

Cindy Crawford minden idők egyik legikonikusabb szupermodellje, aki fiatalkora óta sikert sikerre halmoz. Szépségéből lánya, Kaia is rengeteget örökölt, melyre a divatipar már évekkel ezelőtt felfigyelt, így a mindössze 22 éves lány mostanra mesés karriert futott be – egy sor luxusmárka kampányában szerepelt már eddig, nem beszélve arról, hogy 2017-ben neki ítélték az év modellje díjat a British Fashion Awards-on. A bájos hírességnek nincs oka panaszra, hiszen a szakmai renoméja mellett a magánéletére is büszke lehet: idestova két éve alkot egy párt korunk egyik legnépszerűbb mozisztárjával, Austin Butlerrel, akivel fülig szerelmesek egymásba. A színész is szerepet játszik a régóta várt Dűne című film második részében, melynek londoni premierjére a minap került sor; az exkluzív eseményre a páros kéz a kézben érkezett, Kaia pedig olyan csodásan nézett ki, hogy amellett nem mehetünk el szó nélkül. Galériánkban megmutatjuk!

Austin Butler gyönyörű kedvese kíséretében érkezett a Dűne folyatásának londoni bemutatójára, majd az eseményt követő afterparty-n is együtt vettek részt.
Kattints a további képekért!

Cindy Crawford és a szintén modellkarriert befutott lánya, Kaia Gerber nemrég együtt jelentek meg egy exkluzív divateseményen, ahol minden tekintetet magukra vonzottak.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.