Sztárok

Hihetetlen, de ezek a női sztárok ugyanannyi idősek – fotók

Cikkünk összeszedtünk néhány olyan sztárpárost, melyeknek mindkét tagja ugyanabban az évben jött világra, megjelenésükben mégis óriási különbségeket fedezhetünk fel.

Nagy kontraszt

Vannak olyan genetikával megáldott szerencsések, akiken egész egyszerűen nem fog az idő, és még az ötödik X után sem jelentkeznek rajtuk a korosodás jelei. Mások különböző szépészeti beavatkozásokkal igyekeznek felvenni a harcot az öregedéssel, és pénzt, valamit energiát nem sajnálva mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizzék fiatalos vonásaikat. És akkor ott van még a harmadik kategória, melybe olyan személyek tartoznak, akiket teljesen hidegen hagynak a ráncok és az ősz hajszálak, éppen ezért ők köszönik szépen, de tökéletes harmóniában vannak önmagukkal, illetve azzal, hogy a változó külső a természetesség velejárója. Ez az oka annak, hogy az azonos életkorú emberek között néha óriási különbségek mutatkoznak meg; galériánkban most ilyen világsztárok fotóiból szemezgettünk párat!

Jennifer Garner és Maya Rudolph – 51 évesek
Kattints a további képekért!

Gondoltad volna pont róluk? Cikkünkben bemutatunk 5 olyan híres nőt, aki meglepően fiatalon mondta ki a boldogító igent.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Bright Side

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...