Sztárok

Kiderült, minek köszönheti csodás alakját Ránija királyné: ezt eszi egy nap a jordán előkelőség

Noha már az ötvenes éveiben jár, Ránija még mindig remek formában van: a jordán királyné fokozottan ügyel arra, milyen tápanyagokat visz be a szervezetébe, ennek köszönhetően pedig egy dekát sem hízik.

Így tudja megőrizni irigylésre méltó alakját a jordán divatikon

Ránija királynét nem véletlenül tartják számon a világ legbefolyásosabb hölgyei között: kiváló diplomáciai érzéke van, számos társadalmi ügy mellett áll ki, felszólal a legfontosabb kérdésekben, élharcosa a gyermekjogok érvényesülésének, sokat tesz a rászorulókért, emellett szívén viseli szeretett hazája modernizációját és fejlődését. A jordán nép egyenesen rajong érte, ráadásul inspirálóan hat nőtársaira is, hiszen pazar stílusérzékkel áldotta meg a sors, melyet rendre bebizonyít újabb és újabb nyilvános megjelenésével. Az pedig csak hab a tortán, hogy bár négy gyermeket hozott világra, és már 53 éves, még mindig bámulatos formában van, és olyan, mintha egyszerűen nem fogna rajta az idő. Ezt azonban nem csupán a jó genetikának köszönheti, hanem annak is, hogy nagyon tudatos a táplálkozása és az életmódja tekintetében; galériánkban eláruljuk, milyen étrendet követ II. Abdullah gyönyörű felesége!

Noha Ránija folyamatosan mozgásban van, rengeteget dolgozik, és még annál is többet utazik, egy valamiről nem hajlandó lemondani: a tudatosan megtervezett, egészséges napi étrendjéről.
Kattints a további képekért!

Nem túlzás azt állítani, hogy kevés stílusosabb előkelőség van Ránijánál. A jordán királyné sokszor még Katalin hercegnét is képes túlszárnyalni, ahhoz pedig, hogy erről ténylegesen megbizonyosodjunk, elég csak egy pillantást vetni legutóbbi választására.

Leadfotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Forrás: Well&fit

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...