Sztárok

Őrült féltékenység szivárgott be Harry és Meghan kapcsolatába: Katalin miatt történt az egész

Katalin hercegné és Meghan Markle viszonya sosem volt felhőtlen, az pedig szóba sem jöhetett, hogy barátnőként tekintsenek egymásra – nem véletlenül.

Irigység ütötte fel a fejét

Annak idején, amikor Harry herceg hivatalossá tette, hogy Meghan Markle személyében rátalált a szerelemre, a brit királyi család rajongói egyből arra asszociáltak, hogy az egykori színésznő, valamint Katalin hercegné rövidesen biztosan jó barátságba kerülnek. Noha minden feltétel adott volt ahhoz, hogy ez megvalósuljon, végül korántsem így történt: ma már tudjuk, hogy a két nő között az első pillanattól fogva tapintható volt a feszültség, sőt a sussexi herceg a Tartalék című botránykönyvében is megemlítette, hogy már az első találkozásnál érezte, ebből nem lesz szoros kapcsolat. Ingrid Stewart, a Majesty magazin szerkesztője nemrég újabb meglepő, eddig sosem hallott részletekről rántotta le a leplet a feleségek viszonyával kapcsolatban; részletek a galériában!

Mint ismert, Katalin hercegné hamar belopta magát a királyi família szívébe, amikor Vilmos herceg bemutatta őt a szeretteinek. Rögtön megtalálta a közös hangot apósával, Károllyal, sógora, Harry pedig az első pillanattól kezdve közel állt a szívéhez.
Kattints a további képekért!

Harry herceg alig 26 óra londoni tartózkodása után vissza is tért Kaliforniába, ahol felesége, Meghan Markle már várta.

Leadfotó: Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...