Krausz Gábor nem mindennapi képet osztott meg, de ezen most nem Mikes Anna szerepel

Krausz Gábornak felhőtlen a kapcsolata Mikes Annával, de a tündéri fotón most az élete másik értelme látható.

A sztárséf összekötötte a kellemeset a hasznossal

A tavalyi év második felében a bulvármédiában szinte minden Tóth Gabi és Krausz Gábor különválásáról szólt. Azóta valószínűleg a sztárséf is belátja, hogy így volt a legjobb, mivel a problémáikat már nem tudták tovább a szőnyeg alá söpörni.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata a Dancing with the Stars című műsorban alakult ki, ahol ők voltak a győztes páros. A sztárséf és a táncosnő között már a műsor alatt is érezhető volt a kémia, de akkor még nem vállalták fel a kapcsolatukat.

Krausz nem is tagadta, hogy a műsor során Mikes Anna végig hatalmas nagy támasza volt lelkileg. Most már a Valentin-napot is természetesen együtt töltötték. Azonban, hogy milyen tündéri képet osztott meg a séf, az a galériánkból kiderül!

„Első közös Valentin-nap. Ez így most jó. Mi ketten, egy jó film, egy finom sajttál, és egy jó üveg magyar bor” – írta a közös képükhöz Krausz Gábor, akinek ez volt az első ilyen közös élménye a szerelmével.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös kislánya elég határozott üzenetet kapott az édesanyjától. Közben egy képet is megosztott róla.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.