Lilu ismét elővette a dögös énjét, és forró bikiniben mutatta meg magát

Tengerpartról posztolt az Insatgramon Lilu. Az RTL Klub műsorvezetője ismét bevállalta, hogy bikiniben mutassa meg magát.

Még mindig csúcsformában van

Lilu, vagyis Kovalcsik Ildikó hazánk egyik kiemelkedő műsorvezetője, aki már sok-sok éve dolgozik a médiában. Olyan népszerű műsorokat vezetett, mint a Való Világ, a Csillag Születik, az X-Faktor.

Most ugye még mindig a RTL-nél van szerződése, és igazán testhezállónak tartja, hogy a Cápák között című műsort vezetheti. Nem tagadja, hogy ő is rengeteget tanul az egészből, ráadásul ott van végig a kulisszák mögött. Tehát olyan beszélgetéseket is elcsíphet, amik a tévében esetleg nem adnak le.

„Máté Krisztával, a Cápák között producerével közös cégünk szépen fejlődik. Nagy terveink vannak 2024-re, de babonából erről nem mondhatok többet” – mondta nem olyan rég az RTL oszlopos tagja.

Most éppen a tengerparton nyaral, és elővette a dögös énjét. A galériánkban megnézhetitek bikiniben is!

Lilut a Liluland YouTube-csatornán is rendszeresen láthatják a rajongók. Az életéből egyszerűen nem tudja kitörölni a pörgés szót.
Kattints a további képekért!

A Cápák között műsorát még mindig imádja a közönség az RTL-en.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...