Sztárok

Meghan közel 600 ezer forintos ruhába bújt: a hercegné egy babérzöld estélyiben nyűgözte le a világot - Fotók

Nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy a különleges, félvállas darab remekül állt Harry feleségén, ám sokan mégsem erre a tényre figyeltek fel, hanem inkább a rajta lévő ruha és ékszerek árcéduláit vették górcső alá.

Királynőként festett férje oldalán

Harry és Meghan pár nappal ezelőtt Kanadába utaztak: a házaspár a herceg által alapított Invictus Games nevű sporteseményt népszerűsítette rövid körútján, ez alkalomból pedig jó pár rendezvényen tiszteletüket tették Vancouverben. Ez azzal járt, hogy Meghant jó ideje először több elképesztő szettben is láthatta a nagyvilág a paparazzi fotóknak hála: Sussex hercegnéje főleg sportos outfiteket és télikabátokat öltött magára, míg Harryt kísérgette ide-oda, a minap azonban a szerelmesek egy vacsorára voltak hivatalosak, ahová az egykori színésznő egy csodaszép, babérzöld ruhát vett fel. A végeredmény lenyűgözőre sikeredett: Meghanon fantasztikusan állt az estélyi, sokan azonban nem ezen a tényen döbbentek meg, hanem azon, mennyibe is került az ékszerekkel együtt a hercegné összeállítása - galériánkban mutatjuk a ruhát, valamint a sokkoló árakat is...

Annak ellenére, hogy mindenki Károlyért és Katalinért, valamint Sára yorki hercegnéért aggódik jelenleg, Meghan nem tűnt túl bánatosnak kanadai kiruccanása alatt: végig mosolygott, és láthatóan remekül érezte magát Harry társaságában.
Kattints a további képekért!

Noha György herceg idén még csak 11 éves lesz, rendkívül fontos, hogy már most megkapja a megfelelő felkészítést a jövőjével kapcsolatban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?
Lifestyle