Sztárok

Katalin és Ránija a nyomába sem érhet: Letícia maga volt a végzet asszonya káprázatos fekete szettjében – Fotók

Bár a spanyol királyné rendre bebizonyítja, hogy 50 felett is divatos maradhat egy nő, legutóbbi outfitjére tényleg nehéz szavakat találni, hiszen egy az egyben telitalálat volt

Ez az az összeállítás, aminek minden nő gardróbjában ott lenne a helye

Néha lezser, olykor nőies, legtöbbször elegáns, de mindig stílusos és divatos – leginkább ezekkel a jelzőkkel lehetne leírni Letícia spanyol királyné öltözködését a nyilvános megjelenései alapján. Nem csoda tehát, hogy Katalinhoz és Ránijához hasonlóan Letícia ruhatárát is nők milliói irigylik szerte a világon, az azonban valami hihetetlen, hogy a királyné 51 évesen is harmincéveseket megszégyenítő formában van. Mégsem akarja meghazudtolni magát, és fiatalabbnak tűnni a koránál: még a haját sem festi, így olykor előbukkan frizuráját vizsgálva egy-két ősz hajszál, ezt a természetességet azonban mindenki imádja VI. Fülöp gyönyörű feleségében, akinek nem mellesleg még az ősz tincsek és a finom ráncok is jól állnak. Ami azonban maga a telitalálat, az Letícia legutóbbi szettje: a spanyol királyné a minap talpig feketébe öltözött, a végeredmény pedig fantasztikusan csinos volt és önbizalmat sugárzó. Galériánkban mutatjuk!

Nemrégiben Letícia azzal került a címlapokra, hogy frizurát váltott: a királyné megszabadult középhosszú tincseitől, és rövidebbre vágatta haját, ami bár elsőre szokatlan volt sokak számára, az tény, hogy ez a fazon is remekül áll neki.
Kattints a további képekért!

A jordán divatdiktátor gyakran rejti formás idomait bő ruhák alá a helyi szokásoknak megfelelően, most azonban kivételt tett, és egy csodálatos, szűk fekete ruhában mutatta meg tökéletes alakját.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...