Koronavírusban hunyt el a 35 éves színész, halála előtt megrázó videóüzenetet küldött a kórházból

A youtuberként is ismert művész az Instagramra töltötte fel szívszaggató üzenetét. Megdöbbentően fiatalon ragadta el a betegség.

Fiatalon ragadta el a halál az indiai hírességet

35 éves korában, koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Rahul Vohra indiai színművész, akit a nagyközönség youtuberként is ismerhetett - számolt be róla a CNN. A szomorú hírt a művész felesége jelentette be röviddel azután, megjelent az interneten Vohra utolsó Instagram-videója, melyben nemcsak betegségéről, szenvedéséről számol be, de a helyi egészségügyi ellátást is metsző kritika tárgyává teszi. Vohra május 9-én hunyt el, csupán néhány nappal azután, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. A színész-youtuber már a kórházból küldte utolsó üzenetét feleségének - ekkor azonban még nem tudhatta, hogy ez lesz élete utolsó bejegyzése. (Az indiai híresség vicces videóit korábban milliót követték a Facebook és a YouTube felületén.)

Felesége, Jyoti Tiwari az Instagram felületén jelentette be a férfi halálhírét, valamint közzétette azt a videót is, amit Vohra már a halálos ágyáról küldött neki. "Ez az oxigén rendkívül értékes most, enélkül elszédülnének és többet szenvednének a betegek" – hangzott el a színész részéről a videóban, majd hozzátette: "Ha megpróbálod hívni az ápolókat, pár óra múlva jönnek csak, hogy veled foglalkozzanak. Addig neked kell elboldogulnod nélkülük".

Nem rejtette véka alá a véleményét

Vohra a halálát megelőző időszakban éles kritikát fogalmazott meg India miniszterelnökének járványkezelésével kapcsolatosan. A következő üzenetet címezte az ország első emberének: "Hónapok óta azt mondogatod, hogy felkészültek vagyunk, ez jól látható a hamvasztóinkban".

Vohra színházi művészként kezdte karrierjét Delhiben. 2006 és 2011 között az indiai színházi direktorral, Arvind Gaurral dolgozott. YouTube-csatornáján rendszeresen jelentkezett videóival, melyek különféle társadalmi témákat boncolgattak. Feleségével, Jyoti Tiwarival megszámlálhatatlan közös videót készítettek.

Leadfotó: facebook.com/arogyagraminhealthcarefoundation

Oldalak