Véget ér Ellen DeGeneres műsora: a kollégák örülhetnek, hogy végre megszabadulnak tőle

Majdnem húsz évig futott a nézők körében nagy népszerűségnek örvendő műsor, de most megszületett a döntés: a 19. évad lesz az utolsó. Könnyes a búcsú, de nem a meghatottságtól. Az utóbbi időben óriási botrány alakult ki a stábon belül a megalázó és mérgező munkakörülmények miatt, illetve többen zaklatással vádolták a műsorvezetőt is.

Véget ér Ellen DeGeneres talkshow-ja

A The Ellen DeGeneres Show az egyik legnépszerűbb műsor az amerikai talkshow-k között, lényegében nincs olyan A kategóriás sztár, aki ne fordult volna már meg itt. Ült már Ellen kanapéján többek között Jennifer Aniston, Ryan Gosling, Meryl Streep, Britney Spears, Jennifer Lawrence, Steve Carrell, Taylor Swift, Adele, Keanu Reeves, Sandra Bullock, Brad Pitt és Bill Gates is.

18 évad, nagyjából 3000 epizód ment le eddig Ellen DeGeneres műsorából, de a talkshow házigazdája most mégis bejelentette, hogy a következő, tizenkilencedik évad lesz az utolsó. A 2003 óta futó műsor hatvannál is több Daytime Emmy-díjat kapott, amivel a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült.

Ellen a The Hollywood Reporternek adott hosszú interjút, ebben közölte a döntését, hogy búcsút mond a műsorának, mert már nem okoz számára kihívást. „A kreatív embereknek folyamatosan új kihívásokra van szükségük, és akármilyen csodálatos és szórakoztató volt ez a show, ezt már nem kapom meg tőle” – mondta el. A 16. évad után DeGeneres már ki akart szállni, azonban aztán meggyőzték, hogy maradjon még három további évadra.

A műsornak a koronavírus-járvány miatti nézettségvesztés mellett az sem tett jót, hogy óriási botrány alakult ki a stábon belül. Többen mérgező munkakörnyezetről panaszkodtak, és DeGenerest is zaklatással vádolták.

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2