Bundesliga-frizurát vágatott Seth Rogen, új külsőjével szinte felismerhetetlen a sztár

Egy filmszerep kedvéért vállalta be a világ legbénább frizuráját, ráadásul a szakállát is leborotválta, pedig az egész eddigi karrierje során a védjegye volt. Mutatjuk az átváltozást!

Megfilmesítik Pamela Anderson szexbotrányát

Már forgatják azt a nyolcrészes sorozatot, amely a Baywatch című sorozattal szexszimbólummá váló Pamela Anderson és a Mötley Crüe dobos Tommy Lee 96 órányi ismertség után kötött, viharos házasságát dolgozza fel. Ebben a hírek szerint nagy szerepet kap majd az a csaknem egyórás szexvideó is, amit 1995-ben, a nászútján készített a páros. A felvételt később egy általuk kirúgott, dühös villanyszerelő ellopta, majd kiszivárogtatta. A kilencvenes évek egyik legnagyobb botránya kerekedett az ügyből.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy kik alakítják majd a Pam & Tommy munkacím alatt futó sorozatban a hírhedt celebpárt. A főszerepet a Hamupipőke és a Rebecca sztárja, Lily James kapta meg. A 31 éves angol színésznőt eddig főleg ártatlan naiva szerepekben láthatta a közönség, ám ezt ő próbálja levetkőzni, hogy ne határolja be a karrierjét. A szereppel nagy kockázatot vállalt, de az biztos, hogy így kibontakoztathatja eddig még nem ismert oldalát is. Tommy Lee-t, Pamela Anderson rocksztár exférjét a román származású Sebastian Stan alakítja, aki Bucky Barnes-ként tűnt fel többször a Chris Evans által alakított Amerika Kapitány oldalán.

Ők is eléggé átszellemültek a szerep kedvéért:

Most pedig az is kiderült, hogy a szexvideó-tolvaj villanyszerelőt Seth Rogen kelti majd életre, aki nem kis változáson ment keresztül. Megmutatjuk, milyen külsővel szoktuk meg a színészt:

Hogy néz ki most? Lapozz, és megmutatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2