Összeköltözött Fodor Zsóka és Oszvald Marika

A két színésznő évtizedek óta jó barátnő, most egy közös projekt miatt bútoroztak össze.

Páratlan páros

A koronavírus-járvány miatt összesen csak öt alkalommal állhatott színpadra Fodor Zsóka, most azonban már gőzerővel készül a visszatérésre, amiben Oszvald Marika lesz a partnere, akivel merész döntést hoztak a siker érdekében.

Az Összezárva című kétszemélyes darabunkat próbáljuk. Nem könnyű, hiszen nyolcvan oldalnyi szöveget kell megtanulnom, ráadásul Marika több darabban is próbál, éppen ezért remek megoldást találtunk ki. Leköltöztem Marikához, most is itt vagyok nála. Naponta több órát próbálunk, mert heteken belül itt a bemutató! A darab két asszonyról szól, akik bekerülnek egy idősek otthonába, és bár az erős és ellentétes egyéniségük miatt eleinte nem jönnek ki jól egymással, időközben egyre több közös pont derül ki a múltjukból, ami összeköti őket. Nagyon élvezem a közös próbákat, Marika ráadásul csodálatos vendéglátó! Hatalmas adag, isteni finom ételeket főz, egy-két kilóval már biztosan nehezebb vagyok, mint az érkezésem előtt” – árulta el nevetve a Metropolnak Fodor Zsóka.

A színésznőnek a Barátok közt hozta meg az országos ismertséget, ahol a kotnyeles Magdi anyust alakította Várkonyi András oldalán. A két sztár a nyáron szintén visszatér, ugyanis egy több mint 20 évvel ezelőtti estjüket újítják fel.

Barátságunk a hetvenes évek elején indult, évekig jártuk az országot a Keresem az uramat! című zenés esttel, ahol sanzonokat, kuplékat és vidám prózákat adunk elő. Andrásnak és nekem rendkívül hasonló a humorunk, így az első pillanattól fogva jól megértjük egymást. Ő a szinkronhangok császára, kiváló színész, és nem utolsó sorban az egyik legrégebbi barátom” – árulta el a színésznő, aki megkönnyebbülten áll színpadra hamarosan, hiszen már mindkét koronavírus elleni oltását megkapta.

Szinetár Dóra a lehető legnagyobb szeretetben neveli gyermekeit, és valóságos anyatigrisként védelmezi őket. Nem meglepő, ugyanis három tragédiát is át kellett élnie, ő pedig megfogadta, soha senki nem veheti el tőle őket.

Leadfotó: TV2

Oldalak