Lékai-Kiss Ramóna újra színésznőként a képernyőn - ebben a sikersorozatban tér vissza

Lékai-Kiss Ramóna az elmúlt években nem foglalkozott színészettel, kizárólag műsorvezetőként került képernyőre. Most azonban újra egy izgalmas karakter bőrébe bújhat, az egyik sikersorozatba kérték fel szereplőnek, amire nagy örömmel mondott igent.

Karrierje megállás nélkül ível felfelé

Lékai-Kiss Ramóna lassan húsz éve van képernyőn, a Barátok közt Zsófijaként tizenöt éven keresztül láthattuk minden este. Bizonyára nem volt egyszerű meghoznia a döntést, hogy hátat fordít színészi munkájának, azonban egy biztos: élete egyik legjobb lépése volt a váltás. Lehetőségek tárháza nyílt meg előtte, hiszen anyacsatornája azonnal lecsapott rá, hogy az egyik vezető műsorvezetője legyen. Először a Celeb vagyok, ments ki innen! majd az X-Faktor, később pedig a Reggeli házigazdájaként bizonyított.

A váltás 2020-ban jött, amikor az X-faktor elhalasztása miatt a TV2-höz igazolt, ahol a Dancing with the Stars első évadát vezette Stohl Andrással. Műsorvezetői felkérésekből azóta sincs hiány, ő volt a 2021-es Oscar-gála hazai tudósításának háziasszonya, jelenleg pedig a Ninja Warriort forgatja Szujó Zoltán és Till Attila oldalán. Ha pedig ennek a munkának vége, újra alapfelszerelés lesz számára a szövegkönyv, ugyanis újra színésznőként szerepelhet majd a tévében.

Eláruljuk, Lékai-Kiss Ramóna melyik sorozatban tér vissza színésznőként!

Lékai-Kiss Ramónára a TV2 nemcsak műsorvezetőként, de színésznőként is számít. A sztár most bejelentette, melyik sorozatban tér vissza.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: instagram.com/ramona_kiss

Oldalak