Bődületes pénzt teniszezett össze eddig Fucsovics Marci, aki nagyon boldog a gyönyörű barátnőjével

Fucsovics Márton és Molnár Nini már jó ideje egy párt alakotnak, és nagyon boldogok egymás oldalán. Közben persze Marcinál még mindig a tenisz van első helyen.

Fucsovics Márton eddig elég szép pénz teniszezett össze

A világhírű teniszező, Fucsovics Márton továbbra is járja a világot, és igyekszik a legjobbat kihozni magából. A magyar sportoló nem olyan rég a dohai keménypályás férfi tenisztornán tette próbára magát.

A világranglistán 80. magyar játékos hétfőn 6:1, 6:3-ra verte a spanyol Roberto Bautista Agutot, de aztán a nyolcaddöntőben búcsúzott Alekszandr Bublik ellen egy háromszettes küzdelem után.

Fucsovics Mártonnak nincs könnyű élete, mert a tenisz azért nagy lemondásokkal is jár. A galériánkban megmutatjuk, hogyan alakul most a magyar teniszező magánélete, és mennyi pénzt sikerült eddig bezsebelnie a karrierje során.

A teniszező anno eljegyezte ugye Böszörményi Anettet, az esküvőre azonban nem került sor, aztán érkezett egy új szerelem.
Kattints a további képekért!

A szexi sportoló és szerelme igazi álompárnak számítanak annak ellenére, hogy kapcsolatuk nem mindig volt zökkenőmentes.

Leadfotó: MTI Fotó – Czeglédi Zsolt

Oldalak

Utazás
Budapestről indulva számos közkedvelt tengerparti várost elérhetünk, és még az átszállással sem kell bajlódnunk, amit sokan nagyon utálnak.
Lifestyle
Humoros megmozdulás akart lenni, de másodfokú égési sérülés lett a vége. Efféle munkahelyi tréfát ne akarj elkövetni soha.
Sztárok
Tóth Gabi különleges emberrel állt színpadra egy különleges eseményen. Az énekesnő oda akarta tenni magát, mivel a szerelme, Papp Máté Bence születésnapja volt.