Szőke szépség: Balog Levente ragyogó feleségét tényleg csak ritkán láthatod

A Cápák között befektetője féltve őrzi a magánéletét. Balogh Levente feleségét nem is igazán lehet látni a nyilvánosság előtt.

A sajtóban csak egyszer lehetett együtt látni őket

Balogh Levente nagy utat járt be, mielőtt Magyarország egyik leggazdagabb embere vált volna belőle. Anno igazi kihívásként veszteségesen vásárolta meg a Szentkirályi ásványvizet az édesapjától, mert érezte magában, hogy ki tudja hozni a maximumot a cégből.

Ezt meg is tette, és azóta a Cápák között befektetőjeként is igyekszik felkarolni a fiatal vállalkozókat. Természetesen most, és a következő vasárnap is lesz Cápák között Balogh Leventével az élen az RTL-en, de aztán már csak április 28-én tér vissza a show a 10-ik résszel.

Balog Levente nem csak az üzletben, de a magánéletében is sikeres. A galériánkban megnézhetitek a ragyogó feleségét is, aki inkább kerüli a bulvárvilágot, és az olvasók is még csak egyszer láthatták.

Bár Balogh Levente nagy utat tett meg a gazdagság felé, de azt sosem felejti el, hogy honnan indult.
Kattints a további képekért!

A közgazdász Széchenyi Martin és a szakgyógyszerész Dr. Krékits Gábor szinte mindenkit levettek a lábukról a Cápák között műsorában.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...