Sztárok

Nagy a baj? Kórházba szállították Ferenc pápát, fertőzés támadta meg a katolikus egyházfő szervezetét

A Vatikán sietett leszögezni: Ferenc pápa nem koronavírussal küzd.

Már az elmúlt napokban is voltak előjelek

A római Gemelli kórházba szállították Ferenc pápát - közölte szerda este a Vatikán. A 86 esztendős katolikus egyházfőnek néhány napot mindenképpen az egészségügyi intézményben kell majd töltenie, ahol gyógyszeres kezelésben részesítik - tette hozzá Matteo Bruni, a Vatikán szóvivője. Ferenc pápa betegségének híre egyébként korántsem érte készületlenül a Vatikánt: az egyházi vezetőnek már az elmúlt néhány napban is voltak panaszai. A pápát koronavírusra is tesztelték, az eredmény azonban negatív lett - közölte a nyilvánossággal Bruni. Cikkünk a galériában folytatódik: lapozz!

A pápát szerda délután szállították kórházba. A Vatikán információi szerint előre tervezett vizsgálatokat végeztek az egyházfőn, aki az Adnkronos hírügynökség értesülései szerint légzési nehézségekre panaszkodott.
Kattints a további képekért!

December közepe óta nem lépett színpadra a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, és noha márciusra tervezte a visszatérését, az élet sajnos közbeszólt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.