Sztárok

Eros Ramazzotti ritkán látott lánya csodaszép: a 26 éves Aurora a fél világot elvarázsolja – fotók

Eros Ramazzotti kivételes karrierutat járt be, azonban nemcsak a szakmai, hanem a magánéleti sikereire is büszke lehet. Legidősebb lánya gyönyörű nővé érett, aki az Instagram-on kápráztatja el követőit szexibbnél szexibb fotókkal.

Fiatal és bájos

Eros Ramazzotti szobafestő gyermekeként Róma délkeleti külvárosában, a Cinecittàban született 1963. október 28-án, és ott is nevelkedett. Énekesi karrierjét már tinédzser korában elkezdte: 1981-ben, Castrocaro zenei fesztiválján tűnt fel először, ahol a Rock’80 című dalával a döntőbe jutott, majd egy évvel később meg is jelent az első albuma. 1995-ben pedig jött az igazi áttörés, ugyanis ekkor szerződtette a BMG, majd sorra érkeztek az olyan világsikerek, mint például a Più bella cosa, majd a Cose della vita Tina Turnerrel és a Musica Andrea Bocellivel – dalait mind a mai napig kívülről fújja, ő maga pedig továbbra is óriási népszerűségnek örvend. Első feleségét, a svájci modell-műsorvezetőt, Michelle Hunzikert is ekkortájt ismerte meg, 1996-ban pedig megszületett közös gyermekük, Aurora, aki mostanra csodaszép, felnőtt nővé cseperedett. Galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölő Erps Ramazzotti elsőszülött lánya:

Az énekes a karrierje csúcsán a svájci modell-műsorvezető, Michelle Hunziker párja volt, 2002-ben azonban elváltak. Szerelmükből született Aurora Sophie, akihez dalt is írt az olasz énekes.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez lánya, Emme gyönyörű fiatal hölggyé cseperedett, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy legalább akkora karrier vár rá, mint édesanyjára.

Leadfotó: Instagram/ ramazzotti_eros

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.