Sztárok

40 felett is bomba formában van: Katalin hercegné karcsúságának titka egyszerűbb, mint gondolnád

Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.

Csak úgy ragyog

Vilmos herceg csodaszép felesége kétségkívül a brit királyi család egyik legnépszerűbb és leginspirálóbb tagja. Néhai anyósához, Diana hercegnéhez hasonlóan nagyon bájos, kedves és barátságos, emellett csak úgy árad belőle a jóindulat, valamint az emberségesség – nem beszélve arról, hogy a divathoz is remek érzéke van, és ha felvesz egy ruhát, az másnap biztosan hiánycikk lesz a boltokban. Nem csoda, hogy rengetegen irigylik a külsejét, és világszerte nők milliói szeretnének úgy kinézni, mint ő. No de mivel sikerül elérnie a hercegnének, hogy tulajdonképpen egy gramm zsír sincs rajta? Galériánkban eláruljuk Katalin pofonegyszerű módszerét, amivel 40 felett is bomba formában tartja magát:

Noha sokak szerint Katalin már-már túlságosan vékony, egy biztos: a legtöbb nő bármit megtenne azért, hogy olyan alakja legyen, mint a trónörökös feleségének. Brit táplálkozási szakértők nemrég véget vetettek a rejtélynek, és végre napvilágra hozták, miben rejlik a hercegné karcsúságának titka.
Kattints a további képekért!

Kislányához, a hétéves Saroltához hasonlóan Katalin hercegné is elbűvölő teremtés volt gyerekként.

Leadfotó: Facebook/ Kate Middleton - Princess of Wales

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.