Sztárok

Megvan a Dancing with the Stars idei győztese: kiderült, ki volt a legjobb táncos 2022-ben

A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik páros volt a legjobb a három döntős közül.

Véget ért a műsor harmadik évada

Mindenki legnagyobb örömére az első két évad után 2022-ben visszatért a Dancing with the Stars harmadik évada, ami ezúttal is óriási sikert aratott a nézők körében. Ez nem is meglepő, hiszen a TV2 és hazánk talán legszínvonalasabb élő műsoráról van szó, ahol a versenyzők hétről-hétre fergeteges produkciókkal kápráztatták el a zsűrit és a tévénézőket. Az első évad döntőjében Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Győrfi Dániel és Stana Alexandra, valamint Gabriela Spanic és Andrei Mangra mérte össze a tudását – a versenyből végül a Gelencsér-Hegyes páros jött ki győztesként, míg a tavalyi évben Tóth Andi és Andrei Mangra mondhatta el magáról, hogy ők lettek a DWTS 2021-es szériájának legjobbjai. Az idei döntőbe Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, valamint Pap Dorci és Baranya Dávid jutott – mindhárom páros három koreográfiával készült, de a harmadik produkciót már csak két duó mutathatta be. Végül az is kiderült, melyik híresség lett 2022 legtáncoslábúbb, legsokoldalúbb sztárja.

Lapozz, a következő oldalon eláruljuk, ki nyerte meg a műsort!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.