Sztárok

Borzalmas titok látott napvilágot Erzsébet királynővel kapcsolatban: az uralkodó egy szörnyű és fájdalmas betegség miatt halt meg

A hírek szerint Erzsébet nem végelgyengülésben és öregségben halt meg, hanem valami egészen más miatt: Gyles Brandreth királyi életrajzíró úgy gondolja, a királynő szervezetét egy gyilkos kór támadta meg.

Sokáig szenvedhetett

Szeptember 8-án az egész világot megrázta II. Erzsébet királynő halálhíre: a Buckingham-palota egy közleményben tudatta a szomorú hírt, miszerint életének 97. évében, a skóciai Balmoral kastélyban az uralkodó szerettei körében, békés körülmények között távozott az élők sorából. Azt már jóval a halála előtt tudni lehetett, hogy a királynő egy ideje már betegeskedett: mozgásszervi problémák keserítették meg az életét, sétapálca nélkül nem is tudott közlekedni az utóbbi egy évben, így állítólag egy liftet is kialakítottak számára egyik rezidenciáján. Igen ám, de a hírek szerint fájó lábai egy komoly betegség következményei voltak: Gyles Brandreth író nemrégiben lerántotta a leplet a titokról, amit a palota óvni próbált a nyilvánosság elől. Kiderült ugyanis, hogy Erzsébetet egy gyilkos kór támadta meg, mégpedig csontvelőrák, ami a halálát is okozta, a királynő emiatt pedig borzalmas fájdalmaktól szenvedett utolsó hónapjaiban.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.