Sztárok

„Állandóan belém kötnek” – Kajdi Csaba őszintén kimondta az igazságot: ezt gondolja azokról, akik kritizálják

Kajdi Csabát egy kicsit sem hatja meg, amikor páros lábbal állnak belé egy-egy kommentben vagy üzenetben.

A nemtetszésüket is kifejezik a rajongók

Megdöbbenve tapasztalta meg a saját bőrén a Sláger Reggel műsorvezetője, Pordán Petra, hogy milyen az, amikor egyik műsorvezetőtársa, Kajdi Csaba rajongói nemtetszésüket fejezik ki. „Tizenhét éve rádiózóm, de olyan kemény üzenettel, mint amit RádiósCyla egyik rajongója írt nekem a Facebookon még nem találkoztam. Éreztem, hogy úgy ahogy vagyok gyűlöl engem, királylányosnak, mórikálósnak nevezett. Szerintem Csabának nem kéne többet szerepeltetni a story-jaiban" – mondta nevetve a 95.8 Sláger FM műsorvezetője, akinek kollégája másként látja a helyzetet. Őszintén el is árulta, mit gondol arról, amikor valaki kőkeményen kritizálni kezdi.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?