Nancy Sinatra és Elvis Presley szeretők voltak? Az énekesnő bevallotta, milyen kapcsolatban állt a Királlyal

Elvis Presley és Nancy Sinatra között szinte tapintható volt a szenvedély a mozivásznon. A közös filmjük megjelenése után szárnyra kaptak a pletykák, hogy a való életben is megvan köztük a kémia, holott a Király akkor már több éve házas volt.

Csapta a szelet a szép nőknek

Nők milliói epekedtek a 60-as évek ikonikus szívtiprója után, aki kiválóan értett ahhoz, hogyan bolondítson magába szinte bárkit. Elvis Presley minden ujjára jutott egy gyönyörű hölgy, amit nem is volt rest kihasználni: élvezte, hogy kedvére válogathat a csinosabbnál csinosabb nők közül, s nem titok, hogy nagy szoknyapecér hírében állt. Pletykák szerint olyan hírességeket sikerült ágyba vinnie, mint Natalie Wood, Raquel Welch, Ursula Andress, Candice Bergen, Barbara Stanwyck és Sophia Loren. A Király szívét azonban csak egy nő tudta igazán meghódítani, s őt oltár elé is vezette: mintegy hat év udvarlás után, 1967. május 1-jén feleségül vette a gyönyörű Priscilla Ann Wagnert, akitől 12 együtt töltött év után vált el. Egyes szóbeszédek szerint a kapcsolatuk felbomlásának fő oka egy harmadik fél volt, ráadásul nem is akárki: elterjedt a híresztelés, hogy Frank Sinatra lánya, Nancy volt az, aki kitúrta Priscilla Presleyt a Király mellől. Vajon mindez csak kitaláció, vagy az immáron 81 éves énekesnő tényleg elcsábította a múlt század egyik leghatásosabb zenészét? A galériánkból kiderül!

1968-ban került a mozikba az Autópálya című zenés vígjáték Nancy Sinatra és Elvis Presley főszereplésével. A két zenészt Frank Sinatra mutatta be egymásnak, s már a forgatás alatt hamar összebarátkoztak. Ekkoriban a Király már két éve nős volt, így sokaknak szemet szúrt, milyen hamar megtalálta az összhangot a méltán híres These Boots Are Made For Walkin’ énekesnőjével.
Kattints a további képekért!

Elvis Presley és felesége, Priscilla Ann Wagner kapcsolata 12 év után bomlott fel, az együtt töltött néhány évük azonban meglehetősen intenzív és szenvedélyes volt.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak