Sztárok

Felismerhetetlenre öregedett az Egy rém rendes család Marcy-ja: így néz ki ma a 65 éves színésznő - Fotók

Marcy D'Arcy Peggy Bundy legjobb barátnője volt az Egy rém rendes család című sorozatban - nos, az őt alakító színésznő igencsak megöregedett az évek alatt, így nem csoda, hogy ma már sokan elmennének mellette az utcán.

Így néz ki most Marcy

Az Egy rém rendes család című sorozat a mai napig ikonikusnak számít, nem véletlenül, hiszen generációk nőttek fel Al és Peggy Bundy, valamint gyermekeik szórakoztató mindennapjait nézve. Egy biztos: megunhatatlan volt a mindig morcos férj és a pénzszóró feleség vicces civódásait figyelemmel kísérni, így nem csoda, hogy a sorozat 10 éven át futott, ezzel pedig az amerikai televíziózás történetének egyik leghosszabb sitcomjává vált. A főszereplő háziasszonyról, Peggyről, valamint az őt alakító színésznő Katey Sagal változásáról korábban már írtunk, most pedig Peggy sorozatbeli legjobb barátnőjét, Marcy D'Arcyt vettük górcső alá. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma a szomszédasszonyt megformáló karakter, a 65 éves Amanda Bearse!

Marcy Peggy legjobb barátnője és a család közvetlen szomszédja volt a sorozatban, aki egy jómódú bankár szende feleségeként költözött a Bundyék melletti házba.
Kattints a további képekért!

Katey Sagalon bizony nyomot hagytak az évek – 68 évesen már nem hasonlít Peggy Bundyra.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.