Sztárok

Rendkívüli módon segíti a rákbeteg Katalin hercegnét György, Sarolta és Lajos: ezzel támogatják anyjukat a gyerekek

Emberpróbáló időszakon megy keresztül Katalin hercegné rákdiagnózisa miatt, családja azonban olyan támaszt nyújt számára, amely csak keveseknek adatik meg.

A családi szeretet és béke a legjobb gyógymód

"Mint ahogyan azt el tudjátok képzelni, mindez időbe telt. Időbe telt, míg felépültem a műtétem után, hogy elkezdhessem a kezelést. De ami a legfontosabb, időbe telt, mire mindent elmagyaráztunk Györgynek, Saroltának és Lajosnak a számukra legmegfelelőbb, legérthetőbb módon, és megnyugtattuk őket, hogy minden rendben lesz" - osztotta meg érzéseit március 22-én egy szívszorító videóban Katalin hercegné rákbetegségét illetően. A felvételt látva nincs olyan ember, aki ne érezne együtt a mindössze 42 éves hercegnével, akinek nyilvánvalóan továbbra is családja, legfőképp gyermekei állnak az első helyen egészsége mellett. Most a család egy közeli barátja elárulta, hogy a két herceg és a kis hercegnő hogyan segítenek édesanyjuknak a gyilkos kórral folytatott harcban - írja a Mirror. Galériánkban olvashatod a további részleteket!

A bennfentes szerint Vilmos és Katalin nagyon odaadó szülők, éppen ezért megvárták a tavaszi szünetet a hercegné betegségének nyilvánosságra hozatalával, hogy megvédjék a gyerekeket az elkerülhetetlen médiafigyelemtől.
Kattints a további képekért!

8 éves korában a trónörökös herceggel valami olyasmi történt, amely teljesen átformálta Vilmos gondolkodását, erre pedig csak akkor jött rá, amikor ő maga is apává vált.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.