Sztárok

Ő Jackie Chan ritkán látott felesége: a színész 42 éve rajong a nőért, aki fiatalon olyan szép volt, hogy bomlottak utána a férfiak

Jackie Chanről sok mindent el lehet mondani: a hongkongi származású színész, harcművész, harckoreográfus, kaszkadőr, komikus, rendező, producer, forgatókönyvíró, énekes és vállalkozó az élet szinte minden területén kipróbálta már magát, és épp a mai napon lett 70 éves.

Feleségéért rajongtak a férfiak, Jackie mégis hűtlen volt hozzá

Jackie Chant a magyarok többségének nem kell bemutatni, hiszen az Oscar-életműdíjas hongkongi színészt harcművészeti képzettsége mellett akrobatikus harc- és kaszkadőrstílusa, veszélyes kaszkadőrmutatványai, valamint komikus szerepei is ismertté tették. Az 1970-es évek óta szerepel a filmvásznon: több mint 100 filmben játszott már, de több videójátékot és képregényt is mintáztak róla, és még a Hírességek sétányán is kapott csillagot. Magánéletéről azonban nem sokat tudni, azt viszont igen, hogy Chan 42 éve ugyanazt a nőt szereti, habár házasságukban bizony voltak mélypontok a színész vérmérséklete, valamint hűtlensége miatt...

Chan 1980-ban rövid ideig a tajvani énekesnővel, Teresa Tenggel randizott, két évvel később azonban mégsem őt vette feleségül.
Kattints a további képekért!

Donald Trump mostanában egyre többször beszédtéma, nem véletlenül: az Egyesült Államok egykori elnöke szeretne ismét az ország élére állni, és leváltani Joe Bident, ha pedig ez sikerül neki, akkor lánya, Ivanka is újból reflektorfénybe kerül majd.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.