Sztárok

Óriási trauma érte Vilmost: örökre megváltoztatta a herceget az, amit Károly tett vele

8 éves korában a trónörökös herceggel valami olyasmi történt, amely teljesen átformálta Vilmos gondolkodását, erre pedig csak akkor jött rá, amikor ő maga is apává vált.

Mély nyomot hagyott benne a vele történt súlyos baleset

Vilmos mostanában nagyon nehéz, érzelmileg igencsak megterhelő helyzetbe került: míg királyi kötelezettségeit folyamatosan össze kell egyeztetnie szülői feladataival, az is a nyakába szakadt, hogy gondoskodjon rákbeteg feleségéről, illetve édesapjáról, akinél szintén a gyilkos kórt diagnosztizálták. Egyelőre sem Károly, sem pedig Katalin nem tudja ellátni feladatait, amelyek rangjukkal és pozíciójukkal járnak, így ezek javarészt most Vilmosra és Kamillára hárulnak, akik erőn felül teljesítenek az elmúlt hónapokban. Igen ám, de bár Vilmosnak rendkívül fontosak a királyi kötelezettségei, mégsem ez, sokkal inkább családja áll nála az első helyen, erre pedig már felnőttként egy gyerekkori balesete és a miatta átélt trauma ébresztette rá, amikor férj lett belőle és apává vált. Mindez azért történt, mert Károly a múltban valami olyat tett vele, amely teljesen megváltoztatta az életét és a gondolkodásmódját. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Vilmos tisztában van azzal, hogy egy nap apja helyébe lép, és ő lesz majd az Egyesült Királyság uralkodója: éppen ezért nagyon komolyan veszi az ezzel járó feladatait, és arra törekszik, hogy megteremtse az egyensúlyt munkája és magánélete között, mégis mindig családját teszi majd az első helyre, ennek pedig bizony megvan az oka.
Kattints a további képekért!

Azt egyelőre nem tudni, hogy Katalin hercegné dekódolta-e a titkos üzenetet, amit Meghan gyönyörű ruhakölteményével felé közvetített, de Amber Graafland divatszakértő biztos benne, hogy Harry neje a jövendőbeli királynénak szeretett volna messziről üzenni az elképesztően szép és drága darabbal.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.