Sztárok

Donald Trump ritkán látott lánya igazi divatdiktátor: a 42 éves Ivanka napról napra egyre szebb, jobban ragyog, mint valaha

Donald Trump mostanában egyre többször beszédtéma, nem véletlenül: az Egyesült Államok egykori elnöke szeretne ismét az ország élére állni, és leváltani Joe Bident, ha pedig ez sikerül neki, akkor lánya, Ivanka is újból reflektorfénybe kerül majd.

Háromgyermekes anya, de ebből semmi sem látszik külsején

Mint ahogyan arról a minap mi is beszámoltunk, az egykori amerikai elnök, Donald Trump súlyos mentális betegségben szenvedhet Dr. John Gartner pszichológus szerint, aki úgy véli, Trumo mániákus, gyenge, és már alkalmatlan lenne arra, hogy egy egész országot irányítson, valamint elvégezze elnöki feladatait. Állítja a szakember mindezt azért, mert úgy gondolja, hogy a 77 éves Donald demenciában szenved. Ha így is van, ezt valószínűleg csak közeli hozzátartozói tudják, köztük csinos lánya, Ivanka, aki nemrégiben Instagram-fotói miatt ismét reflektorfénybe került. A háromgyermekes feleség ugyanis elképesztően fest túl a 40-en is, persze kérdés az, mi az igazi rajta, és mi az, amit már egy plasztikai sebész kezeinek köszönhet. Egy biztos: Ivanka valódi stílusikon, aki rendre elkápráztatja szettjeivel követőit. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki napjainkban!

Ivanka 1981 októberében látta meg a napvilágot Manhattanban Donald és Ivana Trump gyermekeként. Édesanyja 2022. július 14-én egy otthoni baleset következtében hunyt el 73 évesen, miután elesett egy lépcsőn.
Kattints a további képekért!

Dr. John Gartner pszichológus személyes küldetésének érzi, hogy figyelmeztesse az embereket Donald Trump alkalmatlanságáról, mint elnök, ugyanis a szakember szerint Trump egy bizonyos mentális betegség miatt képtelen lenne elvégezni a munkáját, ha újra megválasztanák őt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.