Sztárok

Emlékszel még az Egy rém rendes család sztárjára? A sorozat Peggy Bundyja már csak árnyéka egykori önmagának

Katey Sagalon bizony nyomot hagytak az évek – 68 évesen már nem hasonlít Peggy Bundyra.

Vajon mi történt vele?

Ki ne emlékezne az ikonikus Egy rém rendes család című sorozatra? Al és Peggy Bundy családjának szórakoztató mindennapjait nézve generációk nőttek fel, nem véletlenül: a produkciót éveken át imádták a nézők, egyszerűen megunhatatlan volt a házaspár vicces civódásait figyelemmel kísérni. A sorozat 1987-től egészen 1997-ig futott, ezzel pedig az amerikai televíziózás történetének egyik leghosszabb sitcom sorozatává vált. A főszereplő Al Bundy egy cipőboltban dolgozott eladóként, felesége, Peggy pedig háziasszonyként tengette mindennapjait, miközben a két gyereket, Budot és Kellyt nevelte. A Peggyt alakító Katey Sagal ma már 68 éves, és valójában sohasem hasonlított a harsány feleségre, aki a sorozatban volt.

Hatalmas, vörös frizura, kivágott felsők, feltűnő ékszerek, különös járás – mindenki így emlékszik Peggy Bundyra, Al Bundy feleségére, aki többet foglalkozott a külsejével és barátnőjével, mint a háztartás vezetésével. Nos, az őt alakító színésznő, Katey Sagal az évek alatt igencsak megváltozott, és nyomokban sem tartalmaz már Peggyt...
Kattints a további képekért!

A Duran Duran és az Arcadia frontembere október 27-én tölti be a 64. életévét, a nők pedig a mai napig bálványozzák őt, pedig sokat változott az évek során.

Leadfotó: Facebook/gettv

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.