Nem hiszel a szemednek: ez a srác Ed Sheeran kiköpött mása – Akár ikrek is lehetnének!

Ed Sheeran ikonikus külseje mégsem olyan egyedi? Nos, úgy tűnik, akad még egy férfi a világon, aki épp úgy néz ki, mint a kedvelt vöröshajú énekes.

Elképesztő hasonlóság

Ki ne hallott volna a 30 éves, háromszoros Grammy-díjas angol énekesről és dalszövegíróról, Ed Sheeranről, akinek olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk, mint a Shape of You, a Perfect vagy éppen a Bad Habits? Valószínűleg mindenki tudja, kiről beszélünk, hiszen az énekes ikonikus külseje mindenki emlékezetébe beleég, ugyanis gyakorlatilag nincs hozzá hasonló fizimiskájú híresség jelenleg a piacon – vagy mégis? Nos, úgy bizony, az énekesnek van egy szakasztott mása, aki akár az ikertestvére is lehetne, ő pedig nem más, mint Ty Jones, akit rendszeresen összekevernek Sheerannel, a rajongók pedig folyamatosan üldözik őt egy közös képért vagy autogrammért. A manchesteri férfi jelenleg teljes munkaidős hasonmásként dolgozik, habár egykor minden álma az volt, hogy egy halászhajón töltse mindennapjait. Most viszont külseje mellé igyekszik elsajátítani Ed készségeit, így gitározni tanul. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki Ty Jones, de készülj fel: a hasonlóság tényleg megdöbbentő, már-már hátborzongató!

Ed Sheeran hasonmása elárulta, hogy megjelenése egyszerre áldás és átok, ugyanis az egyszerű hétköznapokon is kénytelen álruhába öltözni a hihetetlen hasonlóság miatt, hiszen ha csak leugrik a boltba, akkor is rajongók hada veszi őt körül, akik összekeverik az énekessel.
Kattints a további képekért!

Jó hírt osztott meg a követőivel az Instagram oldalán Szabó Zsófi.

Leadfotó: 123rf

Oldalak