Dér Heni: „Az emberek rám akasztották, de én nem vagyok botrányhős”

A 20 perc őszintén című videósorozatunk legújabb sztárvendége Dér Heni lesz, akinek hazugságvizsgáló gépre kötve kell választ adnia az izgalmasabbnál izgalmasabb kérdésekre.

Bevallotta, van olyan kolléganője, akit utál

A Femcafe új műsora már a második adással jelentkezik jövő kedden és ezúttal sem bízzuk a véletlenre, hogy a sztárok igazat mondanak-e. Legutóbbi adásunkban Scherer Pétert kötöttük hazugságvizsgálóra, aki a legbensőségesebb kérdésekre adott választ. Az őszinteség köré éptített videósorozatunk jövő heti sztárvendége Dér Heni, aki állítása szerint sok mindent megértett, amióta anyuka lett és nem szereti, ha valamelyik pályatársa tehetség nélkül ér el sikereket. Az énekesnővel Kraszkó Zita, a Femcafe főszerkesztője és a műsor háziasszonya beszélget. Premier október 19-én 15 órakor a femcafe.hu-n és a szeretlekmagyarország.hu Youtube csatornáján.

A műsor támogatója a Rossman és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok

Nézd meg az előzetest itt:

Elindult új videósorozatunk „20 perc őszintén” címmel a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe együttműködésében. Első vendégünk Scherer Péter.

Oldalak

Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.