Zavarba ejtő a hasonlóság: ez az ifjú színésztitán az új Robin Williams

A 31 éves Jamie Costa nem csupán külsejével, de hanghordozásával is az ifjú Robin Williamsre hajaz. Bámulatos a hasonlóság.

Már hét éve nincs köztünk a nagy nevettető

Robin Williams, a 20. század második felének egyik legnagyobb amerikai komédiása 2014 nyarán hagyta itt az árnyékvilágot. Az Oscar-díjas színészzseni Lewy-testes demenciában szenvedett, mely élete utolsó szakaszában nemcsak művészi munkáját, de még hétköznapjait is ellehetetlenítette. A világsztár végül önkezével vetett véget életének, tragédiája pedig rajongók millióit rázta meg. Williams mindössze 63 éves volt, amikor elragadta a halál, életműve azonban így is teljesnek mondható. Publikumát nemcsak ösztönös tehetségű, bámulatos komédiásként, de érzékeny és sokoldalú drámai színészként is lebilincselte. Olyan mozikkal írta be magát az amerikai és az egyetemes filmtörténet nagykönyvébe, mint a Jó reggelt, Vietnam; a Holt költők társasága; az Ébredések; A halászkirály legendája; a Good Will Hunting (e filmben nyújtott alakításáért az Oscar-díjat is megkapta); a Sötétkamra vagy az Álmatlanság, de az Aladdin című 1992-es Disney-animációban is felejthetetlen alakítást nyújtott Dzsini hangjaként.

Sok színész esetében közhelyesnek tűnik kijelenteni, hogy "pótolhatatlan" volna, Williams viszont tényleg annak tűnik. Feltűnt viszont a színen egy fiatal kollégája, aki mind fizimiskáját, mind pedig orgánumát tekintve a nagy nevettető ifjúkorát idézi emlékezetünkbe. Nézd csak, rögtön mutatjuk, kiről van szó!

Fotó: 123rf

Lapozz és megtudod!

Oldalak

  • 1
  • 2