Teljesen kikészült a bántalmazás miatt: Cinthya Dictatornak pszichológus segített

Cinthya Dictatort rengeteg bántás érte az internetet: a népszerű influenszernek pszichológus segített abban, hogy mostanra egészséges önértékelése legyen.

Az internetes zaklatás következményei nagyon súlyosak lehetnek

A népszerű magyar influenszer sokáig élt se veled-se nélküled kapcsolatban korábbi kedvesével, Varga Viktorral, a viszonynak azonban végül vége lett – ezután ismerte meg jelenlegi párját, Molnár Tamást, s úgy tűnik, a pár boldogabb már nem is lehetne. S valóban, Cinthya Dictator közösségi oldalát végig pörgetve egyértelműen látszik, hogy csak úgy árad belőle a pozitív energia, azonban ez nem volt mindig így. A fiatal lány rendszeresen beszél arról, hogy a múltban rengeteg bántás érte őt az online térben, emiatt az önbizalma teljesen eltorzult, és szakszerű segítségre volt szüksége. Mivel a saját bőrén is megtapasztalta, milyen súlyos következményei lehetnek az internetes zaklatásnak, most úgy döntött, csatlakozik egy fontos kampányhoz. A részleteket megtalálod a galériánkban!

„Az online térben milliószor próbáltak meggyőzni arról, hogy a Földön nincs még egy olyan undorító féreg mint én… különböző cifra módokon kívánták a halálomat vagy a meg nem fogantatásomat, esetenként a szüleim vesztét. Mindezek mellett csúnya, buta és semmire kellő is voltam. 18 éves korom óta vagyok a nyilvánosság előtt” – írta a minap az Instagram oldalára Cinthya.
Kattints a további képekért!

Kedvesével nem múlnak köztük az érzelmek, kapcsolatuk 2019 óta töretlen.

Leadfotó: Facebook / Cinthya Dictator

Oldalak