Kizárt, hogy felismered - 27 évvel ezelőtti videó került elő Ördög Nóráról

A műsorvezető ismét felültette rajongóit a nosztalgiavonatra. Szenzációs videóval kedveskedett nekik.

Imádja, ha bepillantást engedhet az életébe

Ördög Nóra azon magyar hírességek közé tartozik, akik brandjüket a közösségi médiában is hihetetlenül tudatosan építgetik. A 40 esztendős televíziós egyszerre több platformon is "támad", hiszen jelen van az Instagramon, a Facebookon, a YouTube-on, de még a főként az ifjú generációkat megszólító videomegosztó portálon, a TikTokon is gyakran posztol. Férjével, Nánási Pállal együtt sokkal szélesebbre tárják a közönség előtt otthonuk-magánéletük kapuját, mint a legtöbb hazai celebritás, egyszóval - némi túlzással - nincs is olyan fontos esemény az életükben, melyről ne értesülhetnénk azonnal. Ördög Nóra persze nemcsak férjét és közös gyermekeiket, de más családtagjait is szívesen mutatja meg a nagyvilágnak. Szeptember végén például édesapjáról posztolt, aki meglepően hasonlít a népszerű médiaszemélyiség kisfiára, Vencelre.

Mindemellett a közismert televíziós a nosztalgia hullámvasútjára is gyakran felülteti követőit. Október első felében például azt mutatta meg a közönségnek, hogyan is nézett ki középiskolai tablóképén, 18 esztendős korában (ha esetleg még nem láttad volna az elragadó fotót, előre elárulhatjuk: az azóta eltelt évtizedek során nem sokat változott).

Ördög Nóra most ismét időutazásra invitálta rajongóit, ezúttal azonban még messzebbre - a kilencvenes évek közepére - ugorhatunk vissza vele.

Lapozz, a következő oldalon folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2