Ördög Nóra megmutatta ritkán látott édesapját – Megdöbbentő a hasonlóság közte és Venci között

A műsorvezetőnő egy nosztalgikus fotót posztolt édesapjáról, a kommentelők és Nóri szerint pedig Nánási Pállal közös fiúk, Vencel elképesztően hasonlít a férfira.

Mint két tojás

Bár Ördög Nóra rendszeresen posztol családjával, azaz férjével és gyerekeivel közös képeket, szüleit és testvérét nem sűrűn mutogatja a közösségi média berkeiben. Döntése nyilván tudatos, néhány esetben azonban már kivételt tett: 2017-ben például egy olyan fotót osztott meg követőivel, amelyen apja, öccse és fia látható, de ugyanebben az évben megmutatta anyját és nagymamáját is. Nos, Nóri most nosztalgiázott, és édesapjáról osztott meg egy bejegyzést, amin a férfi még fiatalon látható. Galériánkban mutatjuk!

„Na mit találtam? Apukám a katonaságnál” – írta a kép alá Nóri, aki a hashtageknél megjegyezte, hogy szerinte apja tiszta Venci, a kommentelők pedig ebben teljesen egyetértettek, bár sokak szerint a műsorvezető vonásai is fellelhetők a régi fotón.
Kattints a további képekért!

Kevin Sorbo, a Herkules című tévésorozat egykori sztárja csak évekkel a produkció befejezése után árulta el: a forgatások során több ízben is stroke-ot kapott.

Leadfotó: Instagram/ordognora

Oldalak