Liptai Claudia felelevenítette, hogyan futott össze Leonardo DiCaprióval

A 48 esztendős televíziós New Yorkban botlott bele az Oscar-díjas színészbe. Nem akármilyen körülmények között találkoztak.

Egy magyar tévésztár New Yorkban

Még a magyar sztárvilág igazi nagyágyúit is zavarba hozza, ha egy nemzetközileg ismert és elismert hírességgel sodorja őket össze a sors. A 48 esztendős színész-műsorvezető, Liptai Claudia is azon magyar celebritások közé tartozik, akiknek önkéntelenül is megmelengeti a szívüket, ha összetalálkoznak egy világsztárral. Ilyenkor bizony belőlük is előbújik a gyermeki lelkesedéssel felvértezett, őszinte rajongó, és álmélkodva csodálják kedvencüket, aki eddig mondjuk csak a mozivászonról, filmplakátokról vagy a televízióból mosolygott le rájuk.

Liptai néhány évvel ezelőtt az Egyesült Államokban, New York City-ben járt, kiruccanása során pedig megadatott neki az, amiről még rengeteg amerikai állampolgár is csak titkon álmodozik: testközelből vehetett szemügyre egy igazi hollywoodi sztárt. A Blikk megírta, hogy a magyar médiaszemélyiség a 95.8 Sláger FM-en elevenítette fel, milyen élményekkel is gazdagodott a Nagy Almában. Egészében véve is imádta a gigantikus, nyüzsgő világvárost, de egyik legszebb emléke egy előkelő étteremhez kapcsolódik, melyben nem kisebb színészlegendát pillantott meg, mint az Oscar-díjjal kitüntetett Leonardo DiCapriót.

Lapozz a történet részleteiért!

Oldalak

  • 1
  • 2