Dögös fotók! - Eva Longoria egy szuper szexi fotózáson vett részt!

A csodálatos Eva Longoria pár hete ismét szingli, amit a GQ magazinnak készült képek láttán végképp nem értünk. A színésznő nem csupán tökéletes testét mutatta meg, hanem pár érdekességet is megosztott.

A 37 éves színésznő tökéletes teste és bájos mosolya ellenére nem tudja maga mellett tartani a férfiakat. Pár hete a 12 évvel fiatalabb Mark Sanchez is a szakítás mellette döntött, így Eva ismét egyedül éli életét. Sajnálatra azonban semmi ok, hiszen a színésznő nem esett kétségbe, hanem inkább úgy döntött, hogy megmutatja a férfiaknak, hogy miről is maradnak le.

A szexi színésznő természetesen nem csupán vetkőzött, hanem hektikus életéről is mesélt: „Egy percre sem állok meg. Úgy gondolom, hogy édesapámnak 48 órás volt egy napja, és én is szeretem, ha elfoglalt vagyok. Anyukám négy lányt nevelt, tanárként dolgozott és mindennap este hatkor vacsorát főzött az édesapámnak és nekünk. Ezen kívül mindennap kaptunk reggelit. Szóval ránézek az anyukámra és azt gondolom, hogy nem csinálok elég dolgot.”

Nézd meg a GQ magazin szuper-szexi fényképeit!

Fotó: justjared.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!