Postásokon tesztelte új lemezét Robbie Williams!

Azt eddig is tudtuk, hogy Robbie Williams egy nem mindennapi figura, de hogy vadidegenekkel végezzen felmérést az ügyben, hogy vajon jól sikerült-e aktuális kislemeze, azért a legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna. Pedig pontosan ez történt.

Robbie Williams három év szünet után a hónap elején adta ki legújabb lemezét, Take The Crown címmel. Az énekes úgy döntött, ezúttal semmit sem bíz a véletlenre, ezért még a korong megjelenése előtt tesztelte azt. Hogy kiken? A postáson a szemétszállítón meg az amazonos futáron. Egyszóval mindenkin, aki éppen az útjába akadt.

"Aggódtam, hogy elég jól szól-e, elég magabiztos-e, elég nagyszabású-e. Mindenféle embereket behívtam a házamba, hogy meghallgassák, a postást, a szemétszállítót, az amazonos futárokat. Azt mondtam: Jöjjön, hallgassa meg! Mit gondol, ez jó lesz első kislemeznek? Elég jó?. Ez a lemez nagyon fontos nekem. Minden lemez nagyon fontos, de ez különösen, mert ez mutatja meg, hogy hol állok jelenleg a társadalomban és a popszakmában" – mesélte Williams a Sunnak.

Reméljük Robbie azóta már nyugodtan alszik éjjelente, és nem gyötrik kételyek a lemez sikeressége felől. A minap letudta lemezbemutató turnéját is, így végre lesz elég ideje tündéri kislányára, Theodora Rose-ra is.

Emellett talán begyűjtheti a hőn áhított Brit Birodalom Érdemrendjét, amivel kapcsolatban nemrég nyilvánosan nehezményezte, hogy Gary Barlow már kiérdemelte, de ő még nem. "Ott voltam a jubileumon, kiénekeltem a lelkemet is. Múlt héten is egy királyi rendezvényen voltam, hogy elénekeljem az új dalomat. Hozzátenném, hogy elég jól énekeltem. Ehhez képest: Gary Barlow: Brit Borodalom Érdemrendje, Robbie Williams: semmi" - jegyezte meg viccelődve az énekes.

Fotó: virginmedia.com

Oldalak