Valóságos férfifaló volt Diana hercegnő! Több szeretőt is tartott férje mellett -Fotók

Diana hercegnő szerelmi élete egy máig megoldatlan rejtély. Rengeteg férfival hozták hírbe már életében, hát még utána. Annyit azonban biztosan tudni lehet, a szívek királynőjére legalább egyszer rátalált az igaz szerelem. Képeken a férfiak, akik nem tudtak ellenállni Diana hercegnő vonzerejének!

Károly herceg és James Hewitt

Diana hercegnő és Károly herceg 1977-ben találkoztak először, mert a királynő fia akkoriban Lady D. nővérének, Lady Sarah Spencernek udvarolt, őt akarta feleségül kérni. Ekkor a herceg 29 éves volt, a szívek királynője pedig csupán 16 éves. Már első látásra nagyon megtetszettek egymásnak, járni kezdtek, majd 1981-ben kimondták a boldogító igent. Sajnos házasságuk hamar megromlott, Károly herceg ugyanis képtelen volt lemondani korábbi szerelméről, Camilla Parker Bowles-ról, aki így folyamatosan jelen volt kapcsolatukban, mint harmadik fél. A csalódott Diana hercegnő bánatában jött össze a lovas katonatiszttel, James Hewittal, akivel öt évig alkottak egy párt úgy, hogy közben a hercegnő még férjnél volt. A rosszindulatú pletykák szerint ő Harry herceg apja.

James Gilby és Barry Mannakee

Nem tudni biztosan, hogy Lady Diana és James Gilby között valóban több volt-e barátságnál, de árulkodóak azok a lehallgatott telefonbeszélgetések, amelyek köztük zajlottak. A férfi például édesemnek, cuppogónak hívta a hercegnőt, állandóan becézgette. A beszélgetéseket néhány év múlva szivárogtatta ki valaki, emiatt a sajtó zaklatni kezdte Diana hercegnőt. Végül ő maga vetett véget a kapcsolatnak, állítólag azért, mert kiderült, maga Gilby adta át a felvételeket újságíróknak. Diana hercegnő nem sokkal ezután az egyik, egyébként házas testőrével melegedett össze, igaz ez sem bizonyított. Barry Mannakee állítólag kihasználta, hogy Diana hercegnő depresszióval küzdött, így kerülhetett közel hozzá. Egy év után rúgták ki a Kensington-palotából. 1987-ben motorbalesetben elhunyt.

Lapozz, cikkünk következő oldalán Diana hercegnő életének legnagyobb szerelmével is megismerkedhetsz!

Fotók: wikipedia.com, dailymail.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!