Sztárok

Megmutatta gömbölyödő terheshasát a második gyermekével várandós Debreczeni Zita - Fotó

A magyar celebritás és férje, Gianni Annoni szeptember végén jelentették be a nyilvánosságnak, hogy nemsokára újra szülői örömök elé néznek.

Márciusban spontán vetélése volt

Szeptember második felében a Femcafe.hu is megírta, hogy nemsokára újból szülői örömök elé néz a közismert magyar celebpár, Debreczeni Zita és Gianni Annoni. A 41 esztendős modell terhességéről Gianni adott hírt az Instagramon keresztül.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni hét éve alkotnak egy párt, 2020 februárjában derült ki, hogy úton van első közös gyermekük. A kisfiú, aki szüleitől a Gianfranco Máté nevet kapta, végül 2020 szeptemberében jött a világra.

Debreczeni Zita a közelmúltban az InStyle magazinnak árulta el, hogy márciusban volt egy spontán vetélése. "Nem beszéltem még erről, de... volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk, és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót... Nehéz volt megélni ezt a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, és azt mondta: 'Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben'" - fogalmazott a híresség.

Lapozz, azonnal folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...