Sztárok

Második közös gyermekét várja Debreczeni Zita és Gianni Annoni

A sztárpár első gyermeke 2020 szeptemberében jött a világra, de a família hamarosan négyfősre bővül.

Hamarosan második kisbabájuknak örvendhetnek

Újra várandós a 41 esztendős modell, Debreczeni Zita: a celebritás és férje, Gianni Annoni második közös kisbabájuknak örvendhetnek hamarosan - derül ki egy sokatmondó Instagram-bejegyzésből, melyet Gianni osztott meg nemrégiben (a poszt ide kattintva elérhető).

Debreczeni Zita és Gianni Annoni hét éve alkotnak egy párt, 2020 februárjában derült ki, hogy úton van első közös gyermekük. A kisfiú, aki szüleitől a Gianfranco Máté nevet kapta, végül 2020 szeptemberében jött a világra.

Debreczeni Zita a közelmúltban az InStyle magazinnak árulta el, hogy márciusban volt egy spontán vetélése. "Nem beszéltem még erről, de... volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk, és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót... Nehéz volt megélni ezt a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, és azt mondta: 'Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben'" - fogalmazott a híresség.

Tavasszal derült ki, hogy az Ál/arc sztárja hamarosan ismét apai örömök elé néz. Nicolas Cage harmadik gyermeke szeptember 7-én jött a világra, a baba és a boldog édesanya egyaránt jó egészségnek örvend.

Leadfotó: Instagram / gianniannoni

Oldalak

Sztárok