Vége: újabb magyar sztárpár kapcsolata futott zátonyra, két évnyi se veled, se nélküled viszony után döntöttek a szakítás mellett

Curtis követőinek egy ideje már feltűnt, hogy a rapper nem posztol közös képeket szerelmével, egy közeli barát pedig most elárulta, miért.

Vajon végleg vége köztük mindennek?

Curtis életébe két évvel ezelőtt köszöntött be újra a szerelem, miután feleségével, Krisztivel elváltak útjaik. A rapper új párja Barna Judit kosárlabdázó lett, akit fel is vállalt rajongói és a nyilvánosság előtt, boldogságuk pedig határtalan volt: mindketten felszabadultak és nagyon szerelmesek voltak a friss kapcsolatban, ez azonban nem tartott olyan sokáig, mint azt drukkereik remélték. Hamar jöttek ugyanis a gondok: mint ahogyan arról tavaly novemberben már mi is beszámoltunk, többször is az a hír járta, hogy az álompár szakított, ám ezt hivatalosan soha nem erősítette meg egyikőjük sem. A gyanakvásra viszont akkor az adott okot, hogy a rapper letörölte Judittal közös képeit, valamint közzétett egy megbánásról szóló bejegyzést is. Azóta azonban úgy tűnt, béke honol köztük, hiszen rendszeresen posztoltak édes és szerelmes közös fotókat, kommenteket írtak egymás képei alá, a lájkok pedig sosem maradtak el a másik bejegyzéseinél. A Story Magazin viszont most mégis arról ír, hogy a se veled, se nélküled kapcsolat talán végleg véget ért, amit egy, a párhoz közeli ismerős is megerősített a lapnak.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2