Sztárok

Tovább dagad a Curtis-botrány: magatehetetlen állapotban találták a rappert, kiderült, mi okozta az előadó visszaesését

Ismét megtörtént az, ami 2018-ban is: a rapper újra cserbenhagyta Majkát és a rajongókat, miután nem jelent meg a zenekari indulásnál, hiába várták őt a társai és a koncertre kíváncsi emberek. Kiderült, hogy Curtis visszaesett, de az is napvilágot látott, hogy miért.

Újra cserbenhagyta csapatát és a rajongókat

2018-ban a hazai sztárvilág Curtis és Majka különválásától volt hangos: ők ketten az ország legsikeresebb duója voltak, ám Curtis drogproblémái miatt akkor úgy döntöttek, külön utakon folytatják karrierjüket. Történt ugyanis, hogy a rapper nem jelent meg az egyik közös fellépésükön, és mint az utólag kiderült, ennek hátterében drogfüggősége állt – ezt maga Majka mondta el az embereknek hozzátéve, hogy amíg az előadó nem oldja meg a problémáit, addig nem folytatják együtt. Később aztán a híres duó újra összeállt, miután Curtis elvonóra vonult, és úgy tűnt, ezúttal minden más, és a rapper végre ismét rátalált a helyes útra és önmagára – nos, a józanság a hírek szerint nem tartott sokáig, ugyanis a minap ismét megtörtént az, ami pár évvel ezelőtt. Széki Attila nem jelent meg a zenekari találkozóhelyen múlt pénteken, ahonnan a csapat turnébusszal indult volna a villányi fellépésükre, így az aggódó Majkáék telefonon hívták Curtist, hogy megtudják, mi van vele. Nos, a rapper nem vette fel a telefont, így a zenekar értesítette a zenész rokonait, akik azonnal Curtishez siettek.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...