Sztárok

Rövidnadrágban, menő rockfesztiválon bulizott a finnek dögös női miniszterelnöke - Fotó

Sanna Marin sosem szégyellte megmutatni, hogy éppúgy imádja kiengedni néha a fáradt gőzt, mint az átlagos halandók. A finnek fiatal, energikus kormányfője ezúttal egy rockfesztiválon bulizott.

Ők is csak emberek

Vannak olyan politikusok, akiknek imidzséhez szervesen hozzátartozik, hogy úton-útfélen hétköznapi, "talajközeli" szituációkban mutatkoznak, ezzel is nyomatékosítva, hogy végső soron nem is különböznek annyira az átlagemberektől (vagyis saját választóiktól). Örök vita tárgyát képezi, hogy ezekben az esetekben vajon tényleg őszinte gesztusokról van-e szó, vagy a PR-osok siserehada által gondosan előkészített és levezényelt, szigorú kontroll alatt tartott politikai kampányakciókról - annyi azonban bizonyos, hogy lehengerlő tud lenni egy olyan politikus, aki elhajítja a nyakkendőt és az inget, s néhanapján önfeledten belevegyül az átlagos halandók színes tömegébe.

A 36 esztendős finn miniszterelnök, Sanna Marin sok tekintetben látványosan különbözik a legtöbb európai kormányfőtől. Egyrészt még mindig szemtelenül fiatal (ráadásul amikor 2019 decemberében miniszterelnökké választották, mindössze 34 éves volt), másrészt feltűnően csinos és vonzó, harmadrészt pedig mindenki úgy ismeri, mint azt a politikust, aki nem szégyelli megmutatni, hogy olykor ő is imádja kiengedni a fáradt gőzt - ráadásul éppúgy, mint az átlagemberek. Sanna Marin most egy vidám hangulatú, nagyszerű fotót posztolt egy menő rockfesztiválról: a finnek kormányfője az ünnepélyes külsőségekre fittyet hányva, rövidnadrágban, arcán felszabadult mosollyal bulizott.

Fotó: Europa Press News / Getty Images

Lapozz tovább Sanna Marin lehengerlő fesztiválfotójáért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.