Sztárok

Szexi bikinikből és álomszép vízpartokból nincs hiány: így nyaralnak idén a magyar sztárok – fotók

Noha a júniushoz képest a július nem hozott kánikulát, a hazai hírességek számára nem volt kérdés, hogy az elmúlt napokban is kihasználják a bikiniszezont – voltak, akik külföldön, míg mások belföldön kapcsolódtak ki.

Álomszép helyeken kapcsolódnak ki

Javában tombol a vakációszezon, sokan pedig annak ellenére sem mondanak le a strandolásról, hogy az elmúlt időszak jelentős lehűlést hozott. Ez alól a hazai sztárvilág sem kivétel: nap mint nap kerülnek fel az Instagram-ra dögös bikinis fotók hírességeink jóvoltából, akik közül sokan egzotikus nyaraláson vettek részt (többen jelenleg is külföldön napfürdőznek), de nincsenek kevesen azok sem, aki a magyar tengere teszik le a voksukat. Galériánkban megmutatjuk, hogyan nyaralnak idén a hazai sztárok:

Vasvári Vivien nem akárhova utazott: a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert szépség jelenleg Dubaiban élvezi a vakációszezont. Természetesen nem maradhatott otthon a dögös fürdőruha sem, melyet követőinek is megmutatott.
Kattints a további képekért!

Weisz Fanni az elmúlt napokat Máltán töltötte, ahonnan rengeteg fotót mutatott a követőinek, az egyik posztjában ráadásul elképesztően dögös bikiniben pózol.

Leadfotó: Instagram/ dallosbogi, benistenes, vasvarivivien

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.