Sztárok

Szexi bikinikből és álomszép vízpartokból nincs hiány: így nyaralnak idén a magyar sztárok – fotók

Noha a júniushoz képest a július nem hozott kánikulát, a hazai hírességek számára nem volt kérdés, hogy az elmúlt napokban is kihasználják a bikiniszezont – voltak, akik külföldön, míg mások belföldön kapcsolódtak ki.

Álomszép helyeken kapcsolódnak ki

Javában tombol a vakációszezon, sokan pedig annak ellenére sem mondanak le a strandolásról, hogy az elmúlt időszak jelentős lehűlést hozott. Ez alól a hazai sztárvilág sem kivétel: nap mint nap kerülnek fel az Instagram-ra dögös bikinis fotók hírességeink jóvoltából, akik közül sokan egzotikus nyaraláson vettek részt (többen jelenleg is külföldön napfürdőznek), de nincsenek kevesen azok sem, aki a magyar tengere teszik le a voksukat. Galériánkban megmutatjuk, hogyan nyaralnak idén a hazai sztárok:

Vasvári Vivien nem akárhova utazott: a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert szépség jelenleg Dubaiban élvezi a vakációszezont. Természetesen nem maradhatott otthon a dögös fürdőruha sem, melyet követőinek is megmutatott.
Kattints a további képekért!

Weisz Fanni az elmúlt napokat Máltán töltötte, ahonnan rengeteg fotót mutatott a követőinek, az egyik posztjában ráadásul elképesztően dögös bikiniben pózol.

Leadfotó: Instagram/ dallosbogi, benistenes, vasvarivivien

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jákom Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Sztárok
A hercegi pár egyáltalán nem bízza a véletlenre a gyereknevelést, így érthető módon Katalin és Vilmos hercegeinek és hercegnőjének felvigyázását a legjobb szakember látja el, de még neki is be kell...
Fashion&Beauty
57 éves is elmúlt, mégis legalább 10-15 esztendős letagadhatna a korából Salma Hayek. A gyöny9rű színésznő hosszú idő óta tudatosan ápolja a bőrét, és azt sem titkolja, hogy szokatlan trükknek...