Jennifer Anistonnal is csókolózott ez a csúnyácska tini: a Családi üzelmek balfékja sármos felnőtté vált - Fotók

Will Poulter alakította Kenny-t a Családi üzelmek című vígjátékában, ami meghozta számára a világhírnevet - nos, az egykor sokak szerint kevésbé vonzónak tartott fiúbó felnőtt korára igencsak jóképű férfi vált.

Miből lesz a cserebogár: aranyos tiniből szexi pasi

A 2013-ban bemutatott Családi üzelmek című amerikai vígjáték sokak kedvence a mai napig, nem véletlenül: az elképesztő sztori mellett a film a neves színészgárda miatt is óriási sikert aratott, hiszen a főszerepeket olyan sztárok vállalták el, mint Jason Sudeikis vagy épp Jennifer Aniston és Emma Roberts. A történet középpontjában David Clark drogdíler áll, aki beszervezi 18 éves szomszédját, Kenny-t, valamint a sztriptíztáncos Rose-t és a környéken bóklászó hajléktalan lányt, Casey-t, hogy pénzért cserébe adják ki magukat egy családnak, és utazzanak együtt Mexikóba egy lakókocsival, hogy elhozzák onnan a nagyfőnöknek a hatalmas mennyiségű, illegális szállítmányt. Útközben rengeteg kaland és meglepetés éri a négy idegent, akik idővel megismerik és meg is szeretik egymást. A film rajongóinak egyik kedvenc karaktere a kissé balfék és csúnyácska Kenny lett, aki naivságával és jószívűségével belopta magát az emberek szívébe. A Kenny-t alakító Will Poulter idén januárban már 31 éves lett, és bizony sokat változott a film óta - a színész rendesen kikupálódott, galériánkban mutatjuk, hogy néz ki napjainkban!

A brit Will Poulter 1993 januárjában látta meg a napvilágot, és A Narnia Krónikái: A Hajnalvándor útja című, 2010-es fantasy-kalandfilmben kapott először fontos szerepet.
Kattints a további képekért!

Lauren Bacall mindössze 19 éves volt, amikor világsztár lett belőle, amit nemcsak tehetségének, de szépségének is köszönhetett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Hét különbséget kell felfedezned a két, első látásra tökéletesen egyforma ábra között.
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.