Minden nyári ruhához passzol Katalin kedvenc szandálja: a hercegné favoritja egy csinos és kényelmes darab

Az évek során Katalin több alkalommal is viselt már egy bizonyos szandált, ami állítólag a hercegné kedvence, és te is beszerezheted, ha valami igazán divatos darabra vágysz, ami minden ruhához illik.

A Jolly Joker szandál

Katalin hercegné híres arról, hogy egy ruhát nem csupán egyszer vesz fel: Vilmos neje rendre újra viseli kedvenc darabjait, kiváltképp a kiegészítőket, legyen szó táskákról, ékszerekről vagy épp lábbelikről. Utóbbiak között megtalálhatók Katalin kedvenc magassarkú cipőjei, de egy bizonyos szandál is, ami a hercegné favoritja a jelek szerint, ugyanis nyaranta a jövendőbeli királyné szinte mindig ehhez a darabhoz nyúl, viseljen bármilyen ruhát is. Galériánkban mutatjuk a szandált, ami nemcsak csinos, de kényelmes is, a legjobb pedig, hogy te is beszerezheted az interneten keresztül!

Mint tudjuk, Katalin kedvenc ruhatervezője Alexander McQueen, de a hercegné természetesen nem riad vissza attól sem, hogy olyan átlagos darabokat is viseljen, amelyek nem kerülnek egy vagyonba.
Kattints a további képekért!

A király állítólag maga kérte meg fiát egy bizonyos dologra, és figyelmeztette arra is Harryt, hogy ha nem tartja magát a megbeszéltekhez, annak bizony komoly következményei lesznek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.