Audrey Hepburnt és Elizabeth Taylort is maga mögé utasította: ő volt az 1950-es évek legszebb színésznője

Lauren Bacall mindössze 19 éves volt, amikor világsztár lett belőle, amit nemcsak tehetségének, de szépségének is köszönhetett.

A kor leggyönyörűbb híressége volt, epekedtek utána a férfiak

Marilyn Monroe, Jean Harlow, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Audrey Hepburn és Elizabeth Taylor - a világ talán leghíresebb és legikonikusabb színésznői voltak mind, de akad még egy közös dolog bennük, méghozzá az, hogy nem csupán talentumukkal, de szépségükkel is lenyűgözték az embereket, így nem csoda, hogy mindenki értük rajongott és utánuk epekedett karrierjük csúcspontján. Lauren Bacall is egy volt azon színésznők közül, aki kiérdemelte a világ egyik legszebb nője címét: a Golden Globe-díjas és kétszeres Tony-díjas amerikai filmsztár modellként kezdte karrierjét, és viszonylag gyorsan befutott Hollywoodban. Lauren olyan film noirrokkal alapozta meg hírnevét, mint A hosszú álom vagy a Sötét átjáró, de később nagy sikerű vígjátékokban is szerepelt. Magánélete miatt szintén felkapta őt a sajtó: Bacall világhírű férfiakkal randevúzott, a kor legnagyobb szívtiprói keresték a kegyét, ami nem is olyan meglepő, ha vetünk egy pillantást a mozicsillagra, akit a mai napig a világ egyik legcsinosabb sztárjaként tartanak számon. Galériánban mutajuk őt!

Lauren New Yorkban látta meg a napvilágot 1924-ben Betty Joan Perske néven: szülei zsidó bevándorlók voltak, a színésznő ereiben pedig lengyel, német és román vér is csörgedezett.
Kattints a további képekért!

A király állítólag maga kérte meg fiát egy bizonyos dologra, és figyelmeztette arra is Harryt, hogy ha nem tartja magát a megbeszéltekhez, annak bizony komoly következményei lesznek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.