Károly közvetlenül fenyegette meg Harryt: a király nem tűri többé fia enegedetlenségét

A király állítólag maga kérte meg fiát egy bizonyos dologra, és figyelmeztette arra is Harryt, hogy ha nem tartja magát a megbeszéltekhez, annak bizony komoly következményei lesznek.

Nem tűr többé ellentmondást

Harry és Meghan 2020-ban hagyták ott végleg a királyi családot, azóta pedig minden alkalmat megragadtak arra, hogy megosszák a nyilvánossággal tapasztalataikat és rossz élményeiket, melyek a palotában érték őket. Oprah-interjú, Netflix-dokumentumfilm, memoár - volt itt minden, ez pedig nyilván az uralkodót sem hagyta hidegen, aki bár soha nem mondta el az emberek előtt konkrétan a véleményét elhidegült fiáról, mégis sejteni lehetett, hogy a zárt ajtók mögött Károly sem hagyta szó nélkül azt, amit a sussexiek a családdal tettek. Éppen ezért a király egy alkalommal leült Harryvel beszélni, és tisztázta, mire számíthat a herceg, ha tovább folytatja a királyi família ellen vívott harcát. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Károlynak egy ponton elege lett Harry viselkedéséből, így Tom Quinn királyi szakértő szerint a király arra kérte, vagy sokkal inkább utasította fiát, hogy hagyja abba a nyilvános panaszkodást a királyi családdal kapcsolatban, és ne adjon ki további információkat a famíliáról és annak tagjairól.
Kattints a további képekért!

Vilmos és György herceg között nagyon szoros apa-fia kötelék van, amit jól mutat az is, milyen cuki becenevet talált ki édesapjának a legkisebb trónörökös.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.